om plantbased

Plantbased är en inbjudan till växtriket och växtbaserade smaker för att uppleva vad växtriket kan erbjuda dig. Det är en möjlighet att bli berörd av växtriket.

A down-to-earth living bjuder in till ett jordnära förhållningssätt och vad det kan innebära att leva nära jorden samt hur en hållbar relation till jorden kan skapas.

Det sker praktiskt genom att uppmärksamma den naturliga skönhet, näring och kreativitet som jorden ger. Det kan till exempel vara upplevelsen av växtbaserade råvaror eller jordnära material i köket. Likaså kan hela upplevelsen från odlingen eller införskaffandet av dina råvaror till att en måltid skapas och avnjuts beskrivas som en ritual där skönhet, näring och kreativitet kan synliggöras än mer.

Växtriket och växtbaserade smaker erbjuder en rikedom och variation av grönsaker, frukt, bär, rotfrukter, baljväxter, nötter, fröer, oljor, kryddor, örter, groddar, skott och naturlig sälta och sötma där skönhet, näring och kreativitet är en självklarhet.

Visionen med Plantbased och de tjänster som erbjuds är därför att låta växtriket få beröra dig och att få låta dig upptäcka den naturliga skönhet, näring och kreativitet som där finns tillgänglig.