plantbased practice

Plantbased Practice innebär att i praktiken omsätta och skapa utrymme för en jordnära livsstil med fokus på skönhet, näring och kreativitet. Tillsammans skapar vi än mer skönhet i ditt kök, planerar hållbara shoppingturer eller skapar växtbaserade smaker i köket för att se hur växtbaserad mat och ett jordnära förhållningssätt kan manifesteras i din vardag. Det kan ske individuellt eller i grupp och de olika tjänsterna kan med fördel kombineras med varandra för en större helhet. Nedan följer en presentation av de olika tjänsterna.

In the pantry
Låt oss dyka in i skafferiet. Tillsammans möjliggör vi än mer skönhet, näring och kreativitet i skafferi, skåp, lådor och kyl och gör plats för än mer växtbaserade råvaror. 

Du ges här möjlighet till att tillsammans göra en inventering av ditt skafferi och din kyl. Vi går praktiskt igenom hur du kan skapa än mer skönhet, öka näringen samt känna dig inspirerad och kreativ i köket.                     At the market
Låt oss fixa fina råvaror. Tillsammans skapar vi en hållbar shoppingupplevelse utifrån skönhet, näring och kreativitet och dina behov.

Här planerar vi din shopping och vilka möjligheter till shopping och införskaffande av råvaror som finns. Vi botaniserar i butiker och du ges vidare inspiration till hur växtbaserade produkter kan hitta in i ditt kök.

In the kitchen
Låt oss rocka loss i köket. Utifrån skönhet, näring och kreativitet skapar vi växtbaserade och matupplevelser. Tillsammans låter vi växtrikets möjligheter och smaker totalt ta över ditt kök. Alla förberedelser är inkluderat. 

För vidare information och bokning välkommen att kontakta mig på